Marmoritasot on nyt asennettu!

, ei kommentteja.
Työmaalla on ollut todella vauhdikkaat pari viikkoa. Niin vauhdikkaat, etten ole blogiin ehtinyt juuri kirjoitella. Paikalla on ollut niin maalari, pari sähkömiestä, lasiasennusporukka kuin piippumiehetkin. Itse olen viettänyt aikaa talolla aamusta iltaan. 

Viikon ehdoton kohokohta oli keittiön tasojen asennus. Ja nyt kun tasot on asennettu, en kyllä voisi olla tasoihin yhtään tyytyväisempi. Niin ovat huikeat nuo kauan odotetut tasot.


Pientä viilausta jouduttiin saarekkeen yhteen levyyn vielä asennusvaiheessa tekemään, mutta hienosti sujui painavien marmorielementtien asennus.

Tulikiven miehet seinustan tasoa asentamassa.
Marmoritasoista voi olla monta mieltä, mutta omasta mielestäni se on lopulta juuri niin täydellinen keittiöömme kuin olin haaveillut. Taso on ylipäänsä koko kakkoskerroksen todellinen katseenvangitsija ja piste iin päälle.

Tasoihin valitut laatat olin käynyt valikoimassa Tulikiven tehtaalla.
Seinustan välitilan kohtalon olimme tarkoituksella jättäneet päätettäväksi vasta tasojen asennuksen jälkeen. Betoniseinän nykyinen sävy kun ei istu lainkaan yhteen tason eikä kaappien sävyn kanssa. Sen sijaan keittiön kaapit ja tasot sointuvat yhteen täydellisesti. Betoniseinän käsittelyyn olen valinnut sävyn marmorikuvio löytyvän sävyn.

Välitila kun saadaan vielä käsiteltyä ja hanat sekä loput kaapinovet paikalleen, niin kokonaisuus on valmis. Ehkäpä ensi viikolla näemme keittiön vihdoin ihan kokonaisena.

Blogiyhteistyö: Tulikivi Oyj


0 kommenttia :

Lähetä kommentti