Uusia kuvioita rakennuttajien elämässä

, ei kommentteja.
Aikamoiset neljä viikkoa on tässä takana. Blogin kirjoittaminen on jäänyt kaikessa touhussa vähän vähemmälle, kun työsopimuksia on tehty ja asuntoa myyty. Nyt olen kuitenkin aloittanut uudessa työssä, ja asunnosta hyväksyttiin ostotarjous viikko sitten.

Haikeus on vanhan asuntomme myymisestä on suuri, varsinkin kun uusi kotimme vaatii vielä hieman viimeistelyä. Tai no, kunhan sen katon nyt ensin saisi pään päälle... Muutto tilapäisasuntoon on joka tapauksessa edessä kesäkuun aikana. Tilapäisasunnoksi tosin saa tällä kertaa kelvata vaaleanvihreä, pieni puutalo vanhempieni omakotitalon pihapiirissä Helsingin ja Espoon rajamaastossa. Ja kyllähän se kelpaa. Olen alkanut jo unelmoida omasta grillistä ja rauhallisista illoista pienellä terassilla ja vehreällä takapihalla.Olen aiemmin valaissut rakentamistilannetta Kalasataman työmaalla. Siihen elämässämme tapahtuneet muutokset eivät tuo kovinkaan suurta muutosta. Odotamme yhteisen vaiheen valmistumista, ja vasta sen jälkeen siirrymme toden teolla sisätiloihin. Matkan varrella on tullut niin paljon yllätyksiä, että katsomme ihan rauhassa yllätykset loppuun, pidämme pienen tuumaustaon, minkä jälkeen aloitamme toden teolla sisätilojen rakennustyöt.

Sitä ennen mieheni voi bongata talomme sisätiloista koolaamassa ja levyttämässä. Ja allekirjoittaneen ainakin villoittamassa. Ah, mitä rakentamisen autuutta!


0 kommenttia :

Lähetä kommentti