Onnellinen paluu Kalasatamaan

, 2 kommenttia.
Olipa hieno ilma palata pitkän tauon jälkeen työmaalle. Sairastelut, joulunpyhät ja loma Lapin tuntureilla ovat pitäneet minut kaukana Kalasataman työmaalta. Toivon mukaan tulevat viikot ja kuukaudet mahdollistavat säännöllisemmät vierailut raksalla.

Isoisänsilta näyttää todella kauniilta lumisena talvipäivänä
Jo jonkin aikaa sitten on käynyt selväksi, ettei hankkeen jouluksi kotiin -aikataulu tule pitämään. Monta on ollut mutkaa matkassa, mutta hitaasti hyvää tulee. Tällä viikolla haasteita on aiheuttanut mm. nosturin jäätyminen, mikä on aiheuttanut päänvaivaa ikkunoiden asentajille.

Työmaalla näyttävät hommat etenevän viivästyksistä huolimatta eteenpäin. Valokuvia rakennustöiden etenemisestä sain kuitenkin otettua vähänlaisesti. Talomme on niin hyvin paketissa, ettei sisätilojen kuvaamisesta tule yhtään mitään. Vihreä pressu pitää valon visusti ulkona. Naapurissa on ikkunat pääosin jo asennettu, ja koko talo vaikuttaakin paljon valoisammalta. Toivottavasti mekin saamme pian ikkunat, niin pääsen valottamaan sisätöiden tilannetta.2 kommenttia :

  1. Kivaa seurata sun blogia. Ryhmärakennuttaminen sekä town house on erilaista kuin muista blogeissa. Olisi kiva joskus saada blogipostaus ryhmärakennuttamisen säästöistä vrt perinteinen yksinrakentaminen. Toki tälläiseen projektiin ei voisi ryhtyä itsenäisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että blogini kiinnostaa! Ja kiitos, kun laitoit toivomuksen blogipostauksesta. Projektimme on kyllä monella tavalla hyvin ainutlaatuinen, eikä tällaisia tosiaan ryhtyisi itse toteuttamaan. Ryhmärakennuttamisen säästöt verrattuna perinteiseen omakotirakentamiseen on jossain vaiheessa kevään aikana kirjoituksen aiheena, kuten myös se, miten ryhmärakennuttamishanketta kannattaa viedä eteenpäin, jotta ne hyödyt saadaan maksimaalisesti käyttöön niin suunnittelussa kuin työmaallakin.

      Poista