Suunnitelmat

Talostamme tulee nelikerroksinen. Perheemme varsinaiset asuintilat on sijoitettu pääosin 2.-3. kerroksiin. Hissille on varaus, mutta kustannussyistä jätämme sen tässä vaiheessa toteuttamatta. Asuinpinta-ala kokonaisuudessaan on 200 m2.

Alla olevassa kuvassa näkyy talomme poikkileikkaus.Pääsisäänkäynti on kadun puolella ensimmäisessä kerroksessa, johon tulee eteisen lisäksi kodinhoitotilat ja vierashuone sekä autotalli. Autotalliin on kulkuyhteys korttelin pihakannen alla sijaitsevan autohallin kautta.

Ensimmäisessä kerroksessa on asuinneliöitä 41,5 m2.Toisessa kerroksessa on keittiö ja olohuone sekä niiden väliin, portaikon eteen tulee kirjasto/musisointitila, jonne toivomme jossain vaiheessa saavamme flyygelin. Keittiöstä on käynti todelliselle miniatyyripihalle, jolla on kokoa hieman alle 25 m2.

Toisessa kerroksessa on neliöitä 65m2.


Makuuhuoneet tulevat kolmanteen kerrokseen. Talo noudattaa hyvinkin tarkasti englantilaistyyppistä townhouse-rakennetta, jossa yläkertaan upstairs siirtyminen tarkoittaa nukkumaan menemistä. Aamulla puolestaan lähdetään aamupalalle eli downstairs, alakertaan.

Vaatesäilytys on keskitetty suureen, portaikon edessä sijaitsevaan vaatehuoneeseen. Päämakuuhuoneesta ja työhuoneeksi suunnitellusta toisesta eteläpäädyn makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle.

Kolmannessa kerroksessa on neliöitä 70m2.


Ylimpään, neljänteen kerrokseen on sijoitettu saunatilat. Molempiin päätyihin tulee terassit. Pohjoisterassille on sijoitettu varaukset avotakalle ja Drop-altaalle.

Neljännen kerroksen asuinpinta-ala on 22,5m2.Alla julkisivukuvat viiden talon kokonaisuudesta kadun että pihan puolelta katsottuna.
Katujulkisivu (talomme on toinen oikealta)
Pihajulkisivu (talomme on toinen vasemmalta)