Minä, perhe & blogi

Olen asunnoista, niiden remontoinnista, rakentamisesta ja sisustamisesta vakavanluonteisen pistoksen saanut kolmekymppinen nainen. Meidän perheeseen kuuluu minun, paljasjalkaisen helsinkiläisen lisäksi yksi turkulainen, pari pientä lasta ja kaksi abessinialaista kissatätiä.

Talomme sijainti on meidän perheen näkökulmasta vähintäänkin jännittävä. Vaikkei kumpikaan meistä, mieheni tai minä, ole läheltäkään Kalasatamaa kotoisin, siellä kuitenkin toisemme näimme ensimmäisen kerran. Oli Flow Festivaalit, ja elettiin vuotta 2011. Sittemmin tiemme on kulkenut ensin yhteen ja sittemmin Töölöstä ja Naantalista Kruununhakaan ja viimeksi Kamppiin. Minä toin yhteiseen kotiimme kissoineni kymmenen jalkaa, mieheni omat kaksi ja yhdessä ollaan tehty vielä muutama miniatyyrijalka lisää.

Oman blogin perustamisesta olen unemoinut pitkään. Sisustuspainotteinen raksablogi, johon voisi jossain vaiheessa lisätä myös ripauksen ruokablogimaisia piirteitä. En ole missään näistä aiheista ammattilainen tai lähelläkään sitä. Haluaisin itsekin oppia lisää näistä sydäntäni lähellä olevista aiheista. Miksei jakaa niistä myös muille kiinnostuneille.

Blogissani minun on tarkoitus ennen kaikkea
  1. esitellä kotimme suunnittelua ja sisustamista sekä alkuvaiheessa myös rakennusprojektin etenemistä,
  2. kertoa käytännön kokemuksia ryhmärakentamisesta kiinnostuneille ja sitä rakentamismuotona harkitseville,
  3. jakaa kokemuksia asumisesta uudella, Kalasataman asuinalueella. 
Suuri painoarvo on ainakin alkuvaiheessa myös rakennusprojektin tallentamisessa sekä bloggaamisen ja html-kielen opettelussa. Tämä kaikki on minulle aivan uutta.

Lopulta pieni disclaimeri. Blogin sisältämät havainnekuvat ja muut piirustukset ovat nimittäin tekijöidensä näkemyksiä siitä, millainen rakenteilla olevasta talosta tai talojen kokonaisuudesta voisi tulla. Kuvat eivät edusta rakennuskohdetta lopullisessa muodossaan.