Isoisänsilta, pizzalounas ja eläinten valtakunta

, ei kommentteja.
Eilen, kesäisenä sunnuntaipäivänä onnistuimme yhdistämään kolme asiaa: siltakatselmuksen, pizzalounaan ja vierailun Korkeasaaren eläintarhassa. Mieheni teki siinä sivussa vielä visiitin rakennustyömaalle ja muutaman kilometrin pyörälenkin.

En tiedä, mikä päivän ohjelmanumeroista oli vaikuttavampi, alueemme uudet ulottuvuudet vai karhun kellahtaminen selälleen. Se kuitenkin on varmaa, että keskiviikkona avattu Isoisänsilta on kertalaakista muuttanut Sörnäistenniemen aluetta hyvinkin merkittävästi. Ainakin näin kesäaikaan. Porukkaa oli kuin aurinkoisena päivänä kauppatorilla. Autiosta rakennusalueesta oli tullut elävä, merellinen alue. Onnistuin kuitenkin ajoittamaan kameran räpsäyksen hetkeen, jolloin silta oli lähes tyhjä.


Ostimme jo viime keväänä kausikortit Korkeasaaren eläintarhaan. Työmaalta kun on eläinsaarelle vain muutaman minuutin kävelymatka.Yksi Kalasataman houkuttimista oli ainakin meidän osaltamme alueen läheinen yhteys paitsi keskustaan myös Mustikkamaan luontoalueille ja Korkeasaareen. Naapuritrattoriassa nautitun pizzalounaan jälkeen suuntasimme visenttien, karhujen ja kissaeläinten maailmaan.

0 kommenttia :

Lähetä kommentti