Sisätyöt ovat vihdoin alkaneet!

, ei kommentteja.
Olen blogissani kevään mittaan päivitellyt sitä, kuinka sisätyöt ovat olleet käynnissä vain naapuritaloissa. Meillä oli pitkään odottava tunnelma sisätöiden suhteen. Tähän asti niitä on edistetty lähinnä vain mieheni hartiapankin voimin. 

Nyt on tilanne muuttunut.

Sisällä on nyt viikon päivät tehty hommia ulkopuolisen urakoitsijan toimesta. Ensimmäinen kerros tulee jatkossakin etenemään pääosin omalla porukalla, mutta kolmessa ylemmässä kerroksessa on päävastuu nyt muilla rakentajilla. 

Ensimmäiseksi alkoivat seinien ja kattojen runkojen rakennustyöt kolmannessa kerroksessa. Etelä- ja pohjoispäädyn makuuhuoneet ovat jo saaneet muotoaan. 


Myös wc:n ja kylpyhuoneen vastaisten, harkkorakenteisten seinien rakentaminen on tänään lähtenyt käyntiin. Ensin kuitenkin purettiin jo rakennetut osat, kun nuo vajaan metrin korkuiset seinänpätkät osoittautuivat hieman vinoiksi. Alla olevassa kuvassa on käynnissä päämakuuhuoneen ja wc:n välisen seinän rakentaminen.


Mieheni on innolla mukana tarkkailemassa töiden etenemistä. Eilen hänen tehtäväkseen allokoitui purettujen harkkojen kantaminen pois työmaalta. 

Elän toivossa, että joku päivä itsekin pääsisin mukaan työmaalle, mutta toistaiseksi minulle on jäänyt vaaleanpunaisiin vaatteisiin pukeutuvan pikkuprinsessan ja hänen kuninkaallisten kissojensa viihdyttäminen järven rannalla, työmaalta noin 200 kilometriä pohjoiseen. Aika harmi.0 kommenttia :

Lähetä kommentti