Vauhdin merkkejä työmaalla

, 1 kommentti.
Oma tieni on syksyn aikana vienyt Kalasatamaan vain harvakseltaan. Jo jonkin aikaa sitten alkoi ärsyttää se, ettei käyntien pitkistä aikaväleistä huolimatta edistystä oikein näkynyt. Samaan aikaan päiväni täyttyivät työstä, päiväkotiaamuista, kurahousuista, lähijunasta, täysistä ratikoista ja erilaisista arkiaskareista.

Nyt tilanne työmaalla on toinen. Rakennustyöt etenevät niin vauhdilla, että itse on vaikea pysyä perässä. Käyntini työmaalla ovat hieman lisääntyneet, eikä sekään ihan riitä. Näinä viikkoina olisi hyvä käydä päivittäin vastailemassa työmaalla esiintyviin kysymyksiin erilaisista suunnitelmien yksityiskohdista.

Saunan ja kylpyhuoneen piirustuksista löytyy yhtä sun toista kysyttävää. 
Kuluneen kuukauden aikana on työmaalla rakennettu seinä- ja kattorunkoja, tehty levytyksiä ja märkätilojen rakennustöitä. Näkyvää edistystä on tapahtunut enemmän kuin pitkään aikaan. Tässä muutamia kuvia viimeisten parin kuukauden ajalta.

Viimeisimmät edistysaskeleet voi paikantaa märkätiloihin. Kolmannen kerroksen kylpyhuone on saanut wc-laitteiston, vesieristeet ja viimeisimpänä uutuutena laattoja. Laatat ovat italialaista kiveä, joka on kovuudellaan aiheuttanut laattamiehelle harmaita hiuksia. Laattojen sahaaminen jiiriin ei ole ihan helppoa hommaa. Hyvältä kuitenkin näyttää tässä vaiheessa.


Neljännen kerroksen saunan ja kylpyhuoneen rakennustyöt ovat täydessä vauhdissa. Parissa kuukaudessa on muurattu seinää, rakennettu erilaista talotekniikkaa ja saunan rakenteita.

1 kommentti :

  1. Loppua kohti ei todellakaan meinaa pysyä raksalla perässä! Meillä ihan sama juttu, olen ihan pyörällä päästä. Ja viime hetken päätöksiä on täytynyt tehdä päivittäin. :) Itse olen käynyt työmaalla vähintään kerran päivässä viime viikkoina, ja joka kerta minua on tarvittu johonkin asiaan. :) Voisi tästä tietysti ehkä päätellä, että meidän arkkitehti ei tee työnjohto-tehtäväänsä kunnolla… No joo, oli miten oli, haluan myös itse olla päättämässä kaikista näkyville jäävistä asioista talossamme.

    VastaaPoista