Kulmikkaita pintoja ja siveltimen vetoja

, ei kommentteja.
Talossamme on maalarimme mukaan yhdessä huoneessa erilaisia kulmia saman verran kuin normaalisti kokonaisessa talossa. Tämä johtuu osin siitä, että eri tasoissa olevia alaslaskettuja kattoja on useissa tiloissa. Kattoon asti ulottuvista ikkunoista johtuen olemme lisäksi joutuneet rakentamaan verhosyvennykset lähes kaikkiin huoneisiin. Kulmikkaita pintoja löytyy siksi vaikka muille jakaa.


Maalaustöitä tekee meillä vain yksi maalari, minkä vuoksi maalaustyöt etenevät hyvinkin verkkaisesti. Jälkeen olemme kuitenkin olleet niin tyytyväisiä, ettemme ole kaivanneet useampia tekijöitä. Päinvastoin, olemme mykistyneitä siitä, miten upeaksi ennen niin kammottavan näköiset pinnat ja kulmat ovat maalaustöiden myötä muuttuneet.


Maalaustöissä on ollut yksi hämmentävä piirre. Hajuttomuus. Aiemmin maalausvaihe on ollut ehkä epämiellyttävin ajanjakso koko rakentamisen aikana. Nyt kuitenkin Colorian hajuttomien maalien käyttäminen on johtanut siihen, ettei maalaustöitä ainakaan hajun perusteella voi arvata tapahtuvaksi. 


Maalaustöiden myötä rakennustyömaa alkaa pikkuhiljaa näyttämään asunnolta. Paljon hämäävät vielä kovalevyt lattioilla. Helposti unohtuu, että maalitahraisten kovalevyjen alta löytyy pintakäsittelyä vaille valmis lattia. Onneksi pian päästään nekin poistamaan lattiapinnoilta. Ensi viikolla on ohjelmassa lankkulattioiden valmistelu seuraavalla viikolla alkavaa pintakäsittelyä varten. 

Blogiyhteistyö: Coloria Oy

0 kommenttia :

Lähetä kommentti