Missä oikein mennään?

, ei kommentteja.
Aiemmista rakennusprojekteista on muistissa monikin asia, mutta tällä hetkellä yksi päällimmäisistä on se, miten nopeasti viimeistelyvaiheet etenevät. Ensin tehdään hommia kovalla tohinalla kuukausitolkulla ja tuntuu, ettei mitään edistystä oikein tapahdu. Ja sitten yhtäkkiä koko homma onkin pari viikossa paketissa.

Ihan valmis talomme ei ole. Ulkopuolelta näyttää vielä hyvinkin keskeneräiseltä. Ikkunoista puuttuu osa ikkunakarmeista, myös betonisaumojen viimeistelyt ovat tekemättä. Pihat, parveke ja terassit vaativat myös viimeistelyä. Sisätöissä on viimeisen viikon aikana kuitenkin edetty kiitettävää tahtia. Keittiössä asennetaan kodinkoneita. Maalaustöissä on päästy osin jo pintamaalikerroksiin asti. Ja kiintokalusteetkin alkavat pikkuhiljaa löytämään paikkojaan asunnon eri tiloissa.


Tehtiin miehen kanssa viime viikonloppuna aikataulutusta viimeisiin vaiheisiin. Jäljellä olevia isompia työvaiheita ovat vielä käynnissä olevien maalaustöiden lisäksi lattian viimeistely, lasien asennus, erilaisten paneloinnit sekä vesi- ja sähkökalusteiden asennukset. Haasteelliseksi aikataulutuksen tekee se, ettei talon 2-4. kerroksissa yli viikon kestävän lattiapintojen käsittelyn aikana voi muuta tehdä. Seuraavien kahden viikon aikana pitäisi 2.-3. kerrokset käytännössä saada ainakin lähes valmiiseen kuntoon. Sitten tehdäänkin viikko vain ensimmäistä kerrosta.

Tässä muutama kuva viimeisen viikon ajalta.0 kommenttia :

Lähetä kommentti